+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.

Blog

cheerful kids, brothers having fun, playing with books on the bunk bed during bedtime
gyerekszoba2

Tippek a gyermek hálószobájának kialakításához

Manapság minden eddiginél több lehetőség áll rendelkezésre gyermeke szobájának berendezésére, hogy kielégítsék a folyamatosan változó igényeiket. Íme néhány tipp a megfelelő gyermekek bútorok kiválasztásához.

1. Tervezzen előre

Gyermeke szobája valószínűleg “kisebb” hely, ezért alaposan meg kell terveznie, mielőtt bútorokat vásárolna. Vásárlás előtt érdemes pontosan megmérni a szoba méreteit és szem előtt tartani, hogy a kiválasztott bútor ne csak esztétikus, de praktikus is legyen.

Érdemes lehet, akár egy kis méretarányos tervrajzot is készíteni, hogy miként lehet hasznosan berendezni a szobát.

A gyerekszoba rendben tartásának kulcsa a sok tároló. A gyerekbútor gyártók rengeteg lehetőséget kínálnak, mint például tárolós ágyak, ládák és szekrények. A tárolós ágyakon általában vannak fiókok, amelyekben ágyneműt, párnákat és takarókat tárolhatnak a könnyű hozzáféréssel, így több helyet teremtve a szobában. Gyerekszoba bútoraink közül itt böngészhet:

www.veresbutor.hu/index.php/termekkategoria/bababutor

gyerekszoba2

2. Tervezze meg az alvást

Ha gyermeke, már nagyobb, akkor valószínűleg valamelyik barátját is szeretné áthívni magához, esetleg egy “pizsomapartit” is rendezhetnek. A széthúzható ágyak és emeletes ágyak további alvóhelyeket biztosítanak, míg a plusz heverők és a kanapéágyak jó választások lehetnek, ha van elég hely. Az emeletes ágyak többféle konfigurációban és méretben kaphatók, hogy megfeleljenek az Ön igényeinek, és némelyikük ágy alatti tárolást is biztosít.

cheerful kids, brothers having fun, playing with books on the bunk bed during bedtime

Termékeink alapanyaga borovi fenyő, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: tömör szerkezet, nagy ellenállóság és egyedülálló erezetmintázat jellemzi. Feldolgozása korszerű gépekkel történik, a felületkezelésére környezetbarát lakkot használunk, ami kellemes tapintást, illetve selymes fényt kölcsönöz a bútornak. 

Older

Válassza ki a legjobb kanapét az ottalvó vendégek számára

Newer

Válassza ki a megfelelő matracot a tökéletes éjszakai alváshoz

Vélemény, hozzászólás?

Kosár
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Kövess minket: