+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.

Mira sarokgarnitúra

358.000 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: KAK2008 Kategóriák: , ,
Share:
Méretek: L alakú
Szélesség 262 cm
Hosszúság 200 cm
Háttámla magasság 90 cm
Fekvőfelület 213×200 cm
Fekvő felület: hullámrugó
Szövet: SZÜRKE/DRAPP
 Megjegyzés: Mira sarok a hatalmas fekvőfelületével csábítja a szíveket! Közel 4m2-es területünk van pihenéshez, alváshoz, vagy csak egy jó filmnézéshez. Egy igazi profi! Természetesen ágyneműtartó nem hiányozhat.

Az ár nem tartalmazza a kiegészítőket, csak a kanapéra vonatkozik!

A képeken 2 variáció szerepel, de bármilyen szövettel, plusz elemmel, jobbos-balos kivitelben kérhető! Keressék munkatársunkat bizalommal!

Várjuk szeretettel áruházunkban: 2112 Veresegyház, Szadai út 15.

Változat

,

Szövet

,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Mira sarokgarnitúra