Galériás ágykeret 118.300 Ft153.800 Ft
Bea ágykeret 84.400 Ft287.300 Ft

Emeletes ágykeret

142.300 Ft185.000 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: FAGOLD3056 Kategóriák: ,
Share:
Jellemzők: Alapanyag: borovi fenyő
Felületkezelés: környezetbarát natur lakk
Méretek: Magasság(cm) 160
Hosszúság (cm) 200
Mélység (cm) 90
Rövid leírás: Termékeink alapanyaga borovi fenyő, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: tömör szerkezet, nagy ellenállóság és egyedülálló erezetmintázat jellemzi. Feldolgozása korszerű gépekkel történik, a felületkezelésére környezetbarát lakkot használunk, ami kellemes tapintást, illetve selymes fényt kölcsönöz a bútornak. A natúr fa színe a kezdeti világosról a fény hatására besötétedik, patinája idővel még inkább kiemeli a faerezet szépségét. Ha Ön szereti a  míves darabokat és ha  fontos, hogy az összhatás mutatós legyen és ez természetes anyagból készüljön el, akkor válassza ezt a termékünket!
Megjegyzés: Választható pácszínekkel!
Az ár tartalmazza az ágyrácsot!
Az ár a matracot nem tartalmazza!
Pác színek

Natur, Cseresznye, Olasz alma, Antik barna, Antik zöld, Mahagóni, Dió, Sierre Brown, Wenge, Antik fenyő, Fehér

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Emeletes ágykeret