+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.
Fenyő heverő 379. 82.300 Ft165.300 Ft
Fenyő heverő 349. 82.300 Ft165.300 Ft

Fenyő franciaágy 376, 378.

113.200 Ft236.400 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MS25 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Alapanyag: borovi fenyő
Felületkezelés: környezetbarát lakk
Méretek: Hosszúság belső (cm) 200
Hosszúság külső (cm) 210
Szélesség belső (cm) 160,18
Szélesség külső (cm) 170,19
Fejvég magassága (cm) 85
Változatok: Ágykeret
Ágykeret gázrugós ágyneműtartóval
 Leírás: Termékeink alapanyaga borovi fenyő, amely kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: tömör szerkezet, nagy ellenállóság és egyedülálló erezetmintázat jellemzi. Feldolgozása korszerű gépekkel történik, a felületkezelésére környezetbarát lakkot használunk, ami kellemes tapintást, illetve selymes fényt kölcsönöz a bútornak. A natúr fa színe a kezdeti világosról a fény hatására besötétedik, patinája idővel még inkább kiemeli a faerezet szépségét. Ha Ön szereti a  míves darabokat és ha  fontos, hogy az összhatás mutatós legyen és ez természetes anyagból készüljön el, akkor válassza ezt a termékünket!
Megjegyzés: Az ár tartalmazza az ágyrácsot!
Az ár a matracot nem tartalmazza!
 A gázrugós ágy földig ágyneműtartós!
Méret

,

Változat

,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Fenyő franciaágy 376, 378.