LATEX duo matrac

89.900 Ft179.900 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MATERASSO3024 Kategóriák: , ,
Share:

 

Jellemzők: Keménység: Félkemény-kemény
Terhelhetőség (kg): 120
Magasság (cm): 14
Rendszer: 7 physiosystem zónás
Huzat: LYOCELL huzat
levehető
60 fokon mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 180
 Rövid leírás: 7-zónás (PHSIOSYSTEM) csúcskategóriás, 14cm-es vastagságú latex matrac. Zónánkénti keménység, jó rugalmasság, jó testvonalvezetés, jó légáteresztőképesség és antibakteriális tulajdonságok jellemzik ezt az ágybetétet. A matrac egyik oldala lágyabb, másik oldala keményebb kivitelű. Mindkét oldal gyógy és antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik, így mindenféle allergiás panasz esetén ajánlott a használata. Lecipzározható és moshatóantiallergén LYOCELL huzattal. Ez a huzat elnyeli és elvezeti a testnedvességet, hamar megszárad, ezzel biztosítván a matrac hihiéniáját. A rugalmas ágyrács emeli a matrac komfortját.
Megjegyzés:
Méret

, , , ,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

LATEX duo matrac