Prezident Royal Termopur matrac 131.900 Ft269.900 Ft
Wirbel ortopedic matrac 96.900 Ft179.900 Ft

Prezident polárgél matrac

105.900 Ft222.900 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MATERASSO3013 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Keménység: Kemény
Terhelhetőség (kg): 160
Magasság (cm): 19
Rendszer: polárgél
Huzat: bamboo
levehető
60 fokon mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 90 – 180
 Rövid leírás: A nanotechológia az Ön otthonában is megjelenik, ha ezt a különleges matracot választja! A kolloid rendszerek kutatásának eredményeként született meg a POLÁRGÉL. Káros anyagoktól mentes, illó anyagokat sem tartalmaz! Nagyon rugalmas és kellemes kényelmet biztosít. Használata során a matrac felső rétege hűvös érzetet biztosít. Ez a tulajdonsága, mely nem melegíti a testet, hozzájárulhat ahhoz, hogy az agyvérzés veszélyét csökkentsük. A középső 2 cm vastag kókusz alátámasztás biztosítja a keménységet és a matrac belsejében a levegő cirkulálását. A matrac másik oldala jól szellőző és rugalmas ELIOCELL habból van, melynek köszönhetően akár 150 kg/fő a terhelhetősége. A huzat, levehető mosható BAMBOO bambuszrost szálakat tartalmaz, mely jól vezeti a nedvességet, így már a felületén el tud párologni. A mélysteppelés különleges lágy érzetet biztosít.
Megjegyzés:
Méret

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Prezident polárgél matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Prezident polárgél matrac