PREZIDENT royal kokos matrac

68.900 Ft145.900 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MATERASSO3025 Kategóriák: , ,
Share:

 

Jellemzők: Keménység: Félkemény-kemény
Terhelhetőség (kg): 110
Magasság (cm): 18
Rendszer: 7 physiosystem zónás
Huzat: GREENFIRST
levehető
60 fokon mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 200
Rövid leírás:

Réteges szendvics matrac RE-hab merevítéssel és 18cm-es vastagsággal. A matrac jó szellőzését a 7 zónás PUR-hab biztosítja, mely légcsatornákkal rendelkezik. A 7 zónás physiosistemes masszírozó habrendszer a vérkeringést aktiválja, így több oxigén juthat el a sejtekhez. A matrac jó szellőzését a szimetrikusan elhelyezkedő latexált kókusz biztosítja. Greenfirst huzata levehető, tisztítható. Nem nyújt táptalajt a baktériumok és atkák ellen. Antiallergén.

Megjegyzés:
Méret

, , , ,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

PREZIDENT royal kokos matrac