Wirbel ortopedic matrac 96.900 Ft179.900 Ft
Zdenek matrac 84.900 Ft176.900 Ft

Primátor maxi matrac

97.900 Ft205.900 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MATERASSO3015 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Keménység: Kemény
Terhelhetőség (kg): 180
Magasság (cm): 16
Rendszer: pur-hab – kokusz
7 zonás
Huzat: aegis
antoalergén, atkamentes
levehető
60 fokig mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 180
 Rövid leírás: A 16 cm-es matrac szerkezete a kifejezetten nagy terhelhetőség figyelembe vételével van kialakítva. Belső összetétele közepétől kifelé haladva szimmetrikus felépítésű. A 4cm vastag latexált antiallergén kókuszrétegre a 3 cm nagy sűrűségű PUR-hab és a 2 cm vastag HR hab került. A kókus biztosítja a jó szellőzést, a megfelelő alátámasztást, a habok pedig a nagy terhelhetőséget és a kényelmi réteget. Ezek ötvözete ortopedikus tulajdonságokat biztosít. A matrac külső huzata ALGUA – a huzatban Spirulina tengeri alga kivonat található amely mikrokapszulákban van megkötve. A kivonat 11 természetes vitamint, 10 ásványi anyagot, 18 aminosavat,  3 telítet zsírsavat, beta-karotént, vasat és többféle antioxidánst és proteint tartalmaz, melyek alvás közben felszabadulnak, s jótékonyan hatnak a bőrünke.
Megjegyzés:
Méret

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Primátor maxi matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Primátor maxi matrac