Verona 200 cm-es blokk konyha 268.700 Ft302.000 Ft
Houston 200 cm-es blokk konyha 301.000 Ft338.700 Ft

Firenze 200 cm-es blokk konyha

268.700 Ft302.000 Ft

Minden termék esetén 20% előleg, amit most fizet. A szállításkor kell rendeznie a fennmaradó 80 %-ot!

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés Online is:

Cikkszám: FAN2000 Kategóriák: ,
Share:
Alsó elemek: Szélesség 200,0 cm
Mélység 52,1 cm
Magasság (munkalappal) 85,0 cm
Felső elemek Szélesség 200,0 cm
Mélység 31,6 cm
Magasság 72 cm
Front: FEHÉR / ALMA / BEIGE / BAMBUSZ / ANTIK DIÓ / KŐRIS / TEAK / MESZES TÖLGY / GRAFIT TÖLGY / VILÁGOS SONOMA / SÖTÉT SONOMA / WENGE / ARUSHA WENGE / TACOMA AKÁC / BETON JASMIN / BETON VILÁGOS / BETON SÖTÉT / CORTONA TÖLGY / DAKOTA TÖLGY / BARNA COTTAGE / GRAFIT COTTAGE / SOFT FEHÉR / SORT VANILIA / SOFT CAPUCCINO / SORT GRAFIT / SORT MAGNÓLIA / SOFT LATTE / SOFT SZÜRKE
Korpusz: TAVI RÓZSA (FEHÉR) / VANILIA / CALVADOS / VILÁGOS SONOMA / SÖTÉT SONOMA / ARUSHA WENGE / WENGE MÁGIA / CONCORDIA DIÓ / BETON / ANTRAZIT / MESSINA KŐRIS / APPALACHE TÖLGY / SANMARINO / KAVICS SZÜRKE / BOLZANO TÖLGY / MODENA TÖLGY / CORTONA TÖLGY
Munkalap (28mm vastag) VILÁGOS BAZALT / SÖTÉT BAZALT / MADURA BÉZS / SIERRA BRUN / MOZAIK MARBLE / AMASYA / TRAVERTIN / CALIFORNIA / AMARELLO / APOLLON / AIDA DIÓ / VILÁGOS SONOMA
Rövid leírás: Modern – felfelé nyíló felsőszekrény ajtókkal és klasszikus stílusú oldalra nyíló felsőszekrény ajtókkal is kérhető!

Korpusz: 18 mm-es laminált fronttal színazonos faforgácslap, 0,5-ös színazonos ABS élzárással. Szerkezeti összeépítés (ragasztott) köldökcsapozással. Front: 16 mm-es, belső oldalt laminált fehér, front oldalon 3D bemarással 0,4 mm vastag vákumfóliával borított MDF. Munkalap: 28 mm-es, mérsékelten hő és vízálló, 0,5 mm-es ABS élzárással. Mosogatótálca: rozsdamentes, szifonnal, lefolyóval.

Megjegyzés: Az ár a blokk konyhára vonatkozik!
3D látványtervhez kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! e-mail:  info@megbizhatobutor.hu vagy  06 20/ 947-2086 -os telefonszámon!
Front:

FEHÉR, ALMA, BEIGE, BAMBUSZ, ANTIK DIÓ, KŐRIS, TEAK, MESZES TÖLGY, GRAFIT TÖLGY, VILÁGOS SONOMA, SÖTÉT SONOMA, WENGE, ARUSHA WENGE, TACOMA AKÁC, BETON JASMIN, BETON VILÁGOS, BETON SÖTÉT, CORTONA TÖLGY, DAKOTA TÖLGY, BARNA COTTAGE, CONCORDIA TÖLGY, SANMARINO, BOLZANO TÖLGY, APPALACHE TÖLGY, SZÜRKE COTTAGE, GRAFIT COTTAGE, SOFT FEHÉR, SOFT VANILIA, SOFT CAPUCCINO, SOFT GRAFIT, SOFT MAGNÓLIA, SOFT LATTE, SOFT SZÜRKE

Korpusz:

TAVI RÓZSA FEHÉR, VANILIA, CALVADOS, VILÁGOS SONOMA, SÖTÉT SONOMA, ARUSHA WENGE, WENGE MÁNIA, CONCORDIA DIÓ, BETON, ANTRAZIT, MESSINA KŐRIS, APPALACHE TÖLGY, SANMARINO, KAVICS SZÜRKE, BOLZANO TÖLGY, MODENA TÖLGY, CONTONA TÖLGY

Stílus:

MODERN, KLASSZIKUS

Munkalap:

VILÁGOS BAZALT, SÖTÉT BAZALT, MADURA BÉZS, SIERRA BRUN, MOZAIK MARBLE, AMASYA, TRAVERTIN, CALIFORNIA, AMARELLO, APOLLON, AIDA DIÓ, VILÁGOS SONOMA

Bevezető

A nálunk vásárolt termékeket igény szerint szakértő csapattal kedvezményesen házhoz szállítjuk, lakásába bevisszük, és ott összeszereljük. A termékek kiszállítása alapesetben telephelyünkről az Ön lakásáig, tehát háztól-házig érvényesül az ország egész területén.

Amennyiben emeletre, tetőtérbe kéri a megvásárolt termék felvitelét az külön költséget jelent, amelyet munkatársunkkal kell egyeztetnie telefonon vagy e-mail-ben. Ha a nálunk vásárolt termék összeszereléséhez segítségünket kéri, akkor ebben is szívesen állunk az Ön rendelkezésére. Ennek díja függ az összeszerelendő termék típusától, nagyságától és a vásárolt termékek összértékétől.

A megrendelt termékeket átveheti a telephelyünkön és saját szállítással a raktárból elviheti.

A feltüntetett díjak magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A szállítási árak gyűjtőfuvarra vonatkoznak: az egy irányba lévő szállításokat össze szervezzük és csak tele kocsival indulunk el.

Több termék egyidejű rendelése esetén egyedi kedvezményes szállítási ajánlatot adunk!

Futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén a futárszolgálat aktuális díjszabásai az irányadóak. Fenti árak tájékoztató jelegűek, megrendeléskor kérje egyedi szállítási ajánlatunkat! További információért kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.


Szállítási határidő és időpont:

A szállítási határidő átlagosan 1-4 hét. A szállítás, a vásárláskor megadott magyarországi címre, hétköznap 08:00 és 17:00 óra között történik.

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos vissza-igazolás után 1-4 héten belül házhoz szállítjuk, vagy áruházunkban nyitvatartási idő alatt át lehet venni.

A szállítás napját Szolgáltató a Vevővel egyezteti. Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Az áru átvételének hiánytalanságát és a csomagolás sértetlenségét a szállításkor a szállítólevélen írásban ellenjegyezni kell.

A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat (forgalom, időjárás), így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni. A szállítási időpont alkalmasságát/ alkalmatlanságát egy válasz e-mail-ben vagy telefonon hozhatja tudomásunkra. Amennyiben a válasz elmarad, nem szállítjuk a megrendelt terméket.

A megrendelt bútor szállítási határidejének módosítási jogát fenntartjuk!


Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt termékeket igény szerint szakértő csapattal kedvezményesen házhoz szállítjuk. A termékek kiszállítása alapesetben telephelyünkről az Ön lakásáig, tehát háztól-házig érvényesül az ország egész területén.

Kiszállításkor, kérjük minden esetben, még a szállító távozása vagy az áruátvétel aláírása előtt, ellenőrizze a megrendelt termékek mennyiségét, és a csomagolás felbontásával a minőségét is!

Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktanul köteles bejelenteni a Megbízható Bútor Webáruház felé jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a Vevő valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető.

Ha a megbeszélt időpontban a Vevő hibájából, a helyszínen nem történik meg a termék átvétele, a következő szállítás minden költsége a Vevőt terheli.

A szállítási díjak a bútorok lakásba történő bejuttatásának díját nem tartalmaza! A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába bevinni. Kérjük, nagyobb méretű bútorok esetében gondoskodjon kellő segítségről.

A sérülésmentes házhoz szállítást, többször felhasználható (szivacs, kartonpapír) csomagolóanyag segítségével végezzük. A termékeket készre szerelve (csomagolás nélkül egy vagy több darabban), vagy lapra szerelve (karton dobozva csomagolva) szállítjuk.


Házba (emeletre, tetőtérbe) szállítás

A házba vagy lakásba beszállítás (a házhozszállítási költségen felül) külön költséget jelent. A szolgáltatás igénylése esetén egyedi árajánlat kérése szükséges.

Tájékoztatjuk a kedves vásárlóinkat, hogy házba szállítást ablakon, erkélyen keresztül nem végzünk! Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az Eladó felelőssége, cégünk visszavenni a terméket nem köteles!


Saját (Vásárlói) szállítás:

Amennyiben az Ön által megrendelt terméket személyesen szeretné elszállítani, átveheti az üzletünkben, nyitva tartási időben.

Ebben az esetben a bútor szállításához szükséges sérülésmentes csomagolásáról a Vevő köteles gondoskodni. Ha a Vevő maga gondoskodik a bútor elszállításáról, a szállítás során keletkezett károkért az Eladó felelősséget nem vállal.


Összeszerelés

Ha a nálunk vásárolt termék összeszereléséhez segítségünket kéri, akkor ebben is szívesen állunk az Ön rendelkezésére. Ennek díja függ az összeszerelendő termék típusától, nagyságától és a vásárolt termékek összértékétől. A szerelési szolgáltatási igénylése esetén kérjen szerelési árajánlatot. Villany és víz-szerelést nem vállalunk.

Kosár
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Kövess minket:

Firenze 200 cm-es blokk konyha