+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.

Memory gel párna

32.000 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: BESDR5023 Kategóriák: ,
Share:
Mérete: 68 x 36 cm
 Vastagság 12 cm
Megjegyzés: A memory habból készült szappan alakú párna azért különleges, mert egyik oldalán SoftGel réteg található. Legfontosabb tulajdonsága és lényege, hogy a kényelmet szolgálja, köszönhetően kémiai és fizikai tulajdonságainak. A SoftGel egyedülállóan lágy, mégis szilárd gél, amely alkalmazkodó, rugalmas anyag. Sajátossága, hogy kb. 1,5 °C-kal csökkenti az érintkező felület hőmérsékletét, az emberi test által termelt hőt elvezeti és egyenletesen szétoszlatja. A bőr hőmérsékletcsökkenése lassítja az anyagcsere folyamatokat, ezáltal csökkenti a szövetek oxigénigényét. Segíti a vérkeringést, sokkal nagyobb frissesség- és komfortérzést, pihentetőbb alvást biztosít. A SoftGel káros anyagoktól teljesen mentes, így tartja az elasztikus és mechanikai tulajdonságait.

 

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Memory gel párna

32.000 Ft
Minden termék esetén 20% előleg