+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.
Panda koko matrac 27.899 Ft56.899 Ft
Im eco pur-hab matrac 33.900 Ft68.900 Ft

Panda nova matrac

25.900 Ft52.900 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MATERASSO3003 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Keménység: kemény
Terhelhetőség (kg):
Magasság (cm): 8
Teszt:
Rendszer: szivacs-kókusz
Huzat: mintás
levehető
60 fokon mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 60/120, 70/140, 80/160, 90/200
Szélesség (cm) 60 – 90
 Rövid leírás: Szivacsból készülő, közepén 2 cm vastag kókusszal erősített, 8 cm-es matrac pamutszövetből, termoréteggel. Mosható huzattal készül.
Megjegyzés: KÓKUSZROST

A természetes termékek közül az egyik legjobb anyag matracban a kókuszrost. A forma lemezek összesajtolt szálainak összeragasztásához egy másik természetes terméket a latex tejet használják fel. Vékonyabb rétegben a rugós matracokhoz a rugók alátámasztásához használják.

Nagyobb vastagságban, mint erősítő réteg használják a kiváló minőségű matracoknál, hogy nagyobb merevséget, terhelési kapacitást érjenek el. A kókuszrost további jó tulajdonsága a különösen magas légáteresztő képesség, amely segíti eloszlatni a nedvességet, és tartja a matracban a száraz éghajlatot, ami nem nyújt alkalmas életteret az atkák számára.

Méret

, , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Panda nova matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Panda nova matrac