SWISS ergoflex matrac

119.900 Ft244.900 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MATERASSO3027 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Keménység: Félkemény-kemény
Terhelhetőség (kg): 130
Magasság (cm): 22
Rendszer: 7 physiosystem zónás
Huzat: Cover LAVENDER
levehető
60 fokon mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 180
 Rövid leírás:

A Swiss Ergoflex matracban használt, svájci EvoPoreHRC hab rendkívül hosszú élettartamot garantál. A strukturált sejtek keveréke ellenáll a nedvesség, hő és a nagy nyomás hatásának. A HRC hab egy új dimenzió, mérföldkő az innováció és technológia találkozásában, melynek gyümölcseként hosszútávon a legmagasabb szintű alvási kényelemet képes biztosítani. A PHYSIOSYSTEM technológia a 7 zónás súlyelosztással biztosítja a megfelelő alátámasztást. Kiváló ár és teljesítmény arány.

Megjegyzés:
Méret

, , , ,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

SWISS ergoflex matrac