+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.
Cashmere HD matrac 201.200 Ft503.000 Ft
Medical HR matrac 130.600 Ft326.400 Ft

Memory duet matrac

120.700 Ft301.800 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: BESDR5008 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Keménység:  változó
Terhelhetőség (kg): 120
Magasság (cm): 20
Rendszer: memory hab
Huzat: Bayscent huzat
levehető
30 fokon mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 200
Megjegyzés Tökéletesen felveszi a test vonalát, tulajdonságainak és a felhasznált anyagoknak köszönhetően a legigényesebb vevők igényeit is kielégíti. Az 5 cm memory habnak köszönhetően kényelmes, nyugodt és pihentető alvást tesz lehetővé. Elősegíti az izmok pihenését, jó keringést ad a testünk minden részében. A matrac huzata levehető, körben 3D szellőző szövettel van ellátva, mely megakadályozza a nedvesség felhalmozódását, így száraz és szellőző fekvőfelületet biztosít a zavartalan pihenés érdekében.

  • BAYSCENT® levehető huzat
  • 2 cm memory réteg (50 kg/msűrűségű) a külső huzatanyaghoz steppelve
  • Légáteresztő gumírozott réteg
  • 3 cm memory réteg (50 kg/msűrűségű)
  • 14 cm ortopédiai poliuretán kemény mag (30 kg/m3 sűrűség, 5.0 kPa nyomás)
  • “3D Szellőző” légáteresztő szövet

A szövet anyaga mikrokapszulákat tartalmaz, kiszűri a kellemetlen szagokat, tisztává, puhává, és friss illatúvá teszi a matracot. A Bayscent új neutralizált szövete hat a kellemetlen szagok ellen, melyek akár extrém körülmények között az anyag belsejébe tudják fészkelni magukat. Az alvás alatti mozgolódás elősegíti a mikrokapszulákban található értékes kivonatok felszabadulását, ennek köszönhetően az izzadás okozta kellemetlen szagok nem alakulnak ki.

Egy olyan különleges hab, melynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésénél megpuhul. Késleltetve nyeri vissza eredeti alakját. Tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen eloszlatni felületén a test súlyát – optimálisan alátámasztja testünket – ebből eredendően pozitív hatással van a vérkeringésre, így kevesebbet forgolódunk és nyugodtabban alszunk. A matracban lévő Memory réteg vastagsága 5 cm.

Egyedi méretben is kérhető!

Várjuk szeretettel áruházunkban:         2112 Veresegyház, Szadai út 15.

 

Méret

, , , , ,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Memory duet matrac