+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.

Sultan hydrolatex plus matrac

119.900 Ft249.900 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: MATERASSO3031 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Keménység: Félkemény-kemény
Terhelhetőség (kg): 150
Magasság (cm): 18
Teszt: bevizsgált ortopéldikus ágybetét
7 zonás
Rendszer:  pur – hab és latex
Huzat: lyocell
atkamentes
antialergén,
levehető
60 fokon mosható
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 180
 Rövid leírás: Kiváló minőségű, új fejlesztésű latex hab és pur-hab kombinációja kókusszal, amely a latex matracok új generációja. Pontelasztikus rugalmassággal, nagy terhelhetőséggel, valamint kitűnő légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik. Előnye a maximális légáteresztés, mely jó hatással van a matrac teljes higiéniájára. Könnyű, amely segíti a szállítást és a matrac mozgatását, forgatását. Nagyobb keménysége jobban támasztja alá a medence körüli részt, ezáltal az ember nem süllyed bele annyira az ágybetétbe. Hosszú élettartamú, kedvező árkategóriájú és magas minőségű termék.A komfortot a Lyocell huzat koronázza meg. A magas minőségű szálak az anyagot selymessé teszik, jó alaktartó és luxus érzetet ad. A Lyocell 100% -ban természetes anyag, melynek alapja a nyírfacellulóz.. A huzat elnyeli és elvezeti a nedvességet, és gyorsan megszárad, ezzel biztosítja a matrac magas higiéniáját.Ez az anyag antimikrób. Az anyag magas rétegű üreges PES rostszállal steppelt, ami fokozza a matrac luxus megjelenését. A huzat levehető, 60 C fokon mosható.
Megjegyzés:
Méret

, , , ,

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sultan hydrolatex plus matrac” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

You have to be logged in to be able to add photos to your review.

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Sultan hydrolatex plus matrac