+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.
Medical HD matrac 130.500 Ft326.350 Ft
Memory duet matrac 120.700 Ft301.800 Ft

Cashmere HD matrac

201.200 Ft503.000 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: BESDR5011 Kategóriák: , , ,
Share:
Jellemzők: Keménység: kemény matrac
Terhelhetőség (kg): 130
Magasság (cm): 24
Huzat: Cashmere huzat
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 200
Rövid leírás: A Best Dream matrac család kiváló minőségű prémium kategóriás terméke a CASHMERE HD, azoknak akik igazán szeretik a Memory HD hab és HR hideghab komfortérzetét. A matrac tökéletesen idomul a test alakjához, lehetővé teszi a természetes, ellazult helyzetben történő pihenést, amely jobb keringést, kevesebb forgolódást és jobb alvás minőséget eredményez. A fekvőfelületen a testsúly eloszlása egyenletes. A matrac legfontosabb feladata, hogy idomuljon a testhez és nem fordítva. Amikor CASHMERE HD matracon alszik, gerince és végtagjai természetes helyzetükben pihennek, ez mentesíti az izmokat és idegeket a terheléstől, ezáltal komfortos és ellazult pihentető fekvést tesz lehetővé.

  • 2 cm (50 kg/m3 sűrűségű) memory, CASHMERE huzatba steppelve
  • 5 cm vastag, kifejezetten nagy tömörségű 60 kg/m3 sűrű memory hab
  • 11 cm vastag, 7 zónás hideghab tartómag (40 kg/m3 sűrűség, 5.0 kPa nyomás)
  • 5 cm vastag, nagy rugalmasságú HR hab (35 kg/m3 sűrűség, 3.6 kPa nyomás)
  • CASHMERE huzat

CASHMERE SZÖVET
Ez egy speciális antiallergén szövet kasmír szálakból szőve. A kasmírgyapjú állati eredetű szálasanyag, amelyet a kasmírkecske pehelyszőréből nyernek és a speciális gyapjak közt tartanak számon. Ezen alapanyag segítségével különlegesen puha, lágy tapintású és magas komfortérzetű huzatanyagot fejlesztettek ki.

Egyedi méretben is kérhető!

Várjuk szeretettel áruházunkban: 2112 Veresegyház, Szadai út 15.

Méret

, , , , ,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Cashmere HD matrac