Memory Bamboo matrac

103.600 Ft234.800 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Share:
Jellemzők: Keménység: fél kemény matrac
Terhelhetőség (kg): 120
Magasság (cm): 20
Huzat: BAMBOO huzat, levehető mosható max. 60 fokon
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 200
Rövid leírás: A Bamboo matrac azért kényelmes, mert minden ponton egyenletesen támasztja alá a testet a benne lévő 4 cm memory habnak köszönhetően, vagyis tökéletesen alkalmazkodik minden egyes testrészhez. Természetes és egészséges alvást biztosít, csökkentheti a nyak, hát és csípőfájdalmakat.

  • levehető, 60 °C-on mosható Bamboo huzatanyag
  • antiallergén töltet
  • jersey
  • légáteresztő gumírozott réteg
  • 4 cm memory hab (50 kg/msűrűségű)
  • 14 cm poliuretán hab (30 kg/m3 sűrűség, 5.0 kPa nyomás)
  • 3D szellőző légáteresztő szövet

A matrac huzata bambusz szálak szövésével készült antiallergén szövet, mely kellő védelmet nyújt a poratkák, gombák, baktériumok ellen. Szabályozza a test hőmérsékletét, így télen meleg, nyáron pedig kellemes hőérzetet ad mivel a bambusz szálak elvezetik a meleget és a nedvességet a matrac huzatából. A matrac huzata zipzárral van ellátva, levehető 60 °C-on mosható.

Különleges hab, melynek a keménysége a testünk hőmérsékletétől függően változik, az emberi testtel való érintkezésénél megpuhul. Késleltetve nyeri vissza eredeti alakját. Tulajdonságának köszönhetően segít egyenletesen eloszlatni felületén a test súlyát – optimálisan alátámasztja testünket – ebből eredendően pozitív hatással van a vérkeringésre, így kevesebbet forgolódunk és nyugodtabban alszunk.

Egyedi méretben is kérhető!

Várjuk szeretettel áruházunkban:         2112 Veresegyház, Szadai út 15.

 

Méret

, , , , ,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Memory Bamboo matrac