+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.
Bem Franciaágy 159.800 Ft195.000 Ft
Manhattan sarokgarnitúra 167.000 Ft189.900 Ft

Malmö sarokgarnitúra

228.000 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: ROLU2003 Kategóriák: ,
Share:
Méretek:  Szélesség 210 cm
Hosszúság 290 cm
Háttámla magasság 80 cm
Fekvőfelület 260×200 cm
Fekvőfelület: Szivacsos / rugós
Szövet: SZÜRKE
 Megjegyzés: Egyszerű, de nagyszerű sarokgarnitúra! Rendkívül gyorsan ággyá alakítható, hatalmas fekvőfeleülete miatt pedig nagyon kényelmes. Ez a sarokgarnitúra funkcionalitásával, és a formavilágával el fogja nyerni az Ön tetszését.

A képeken 1 variáció szerepel, de bármilyen szövettel, egyedi méretben, jobbos-balos kivitelben is kérhető! Keressék munkatársunkat bizalommal!

Várjuk szeretettel áruházunkban: 2112 Veresegyház, Szadai út 15.

Változat

,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Malmö sarokgarnitúra