Blog

anabel5

3 egyszerű tipp a lakberendezéshez

1. Keressen fel egy profi bútorboltot!

Akár egy feltűnő díszítőelemet szeretne, akár egy szobát szeretne felújítani, akár az egész házat berendezi, a megfelelő bútorüzletben történő vásárlás egyszerűvé és egyben szórakoztatóvá teheti a folyamatot. Veresegyházi bútorüzletünk megtekintheti a felkapott márkakollekciókat, hogy dekorációs és lakberendezési ötleteket szerezzen. A tapasztalt értékesítési képviselőink meghallgatják az Ön igényeit és figyelembe veszik költségvetését, majd ez alapján adnak tanácsot.

Boltunk címe: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek:
10:00 – 18:00
Kedd-Szerda-Csütörtök:
10:00 – 17:00
Szombat:
9:00 – 13:00

2. Keressen bútorcsaládot

Ha hálószobáját, étkezőjét vagy nappaliját díszíti, egy bútorcsalád kiválasztásával könnyen elkezdheti a folyamatot. A hálószobagarnitúrák általában nagyméretű ággyal, komóddal, éjjeliszekrénnyel és hozzáillő tükörrel rendelkeznek. Számos hálószobakészlet-kollekció lehetőséget kínál további, megfelelő darabok, például ládák és szekrények hozzáadására az Ön igényei szerint. Az étkezőgarnitúrák gyakran az asztallal, karfás és kar nélküli székekkel együtt beszerezhetőek, amelyekhez ugyanilyen stílusú porcelánszekrény vagy büfé szekrény is beszerezhető. Egyes gyártók lehetőséget adnak kerek vagy téglalap alakú asztal és különböző méretű asztalok vásárlására.

Amikor berendezi nappaliját, kiválaszthatja a dohányzóasztalt és a hozzáillő kisasztalokat tartalmazó asztalkészleteket. Amikor kiválasztja a nappali kanapéját, látni fogja, hogy milyen ülőgarnitúrák és székek illenek hozzá. 

236264241

3. Használjon szőnyegeket

A megfelelő szőnyeg vásárlása egyszerű módja annak, hogy színpompát vigyen szobájába. A szőnyeg ülő- vagy étkezőhelyet is meghatározhat egy nagy nagy szobában. Egyes lakberendezők egy szőnyeggel kezdik, és a szoba többi elemét a szőnyeg színeivel hangolják össze.

Older

Válassza ki a megfelelő matracot a tökéletes éjszakai alváshoz

Newer

Kiváló étkező a vendégek fogadására

Vélemény, hozzászólás?

Kosár
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Kövess minket: