Blog

designer-bedroom-furniture-500x500

Válassza ki a megfelelő matracot a tökéletes éjszakai alváshoz

Mindenkinek más igényei vannak a kényelmes matrac megtalálása terén . Miután kiválasztotta a hálószoba bútorát, ideje olyan matracot választani, amely lehetővé teszi a tökéletes éjszakai alvást. Matractípusok széles skálája létezik, ezért vásárlás előtt érdemes megismerni a lehetőségeket, és megérteni a különbségeket.

Webáruházunkban itt találja a matracokat: https://www.veresbutor.hu/termekkategoria/matracok/

1. Rugós matracok

A rugós matracok már több mint 100 éve léteznek, és még ma is a legnépszerűbb matracok közé tartozik. A rugók tartós fémből készülnek, és nagy sűrűségű habbal erősítettek meg , hogy időtállók maradjanak.

Azok, akik hason vagy háton alszanak, gyakran inkább a rugós matracot részesítik előnyben, mert megtámasztja a gyomrot és a csípőt. Ha Ön oldalt alvó, győződjön meg arról, hogy a belső rugós matrac megfelelő párnázást biztosít, hogy a matrac jól illeszkedjen a testéhez. Azok számára, akik meleg éghajlaton vagy melegebb lakásban élnek, a belső rugós matrac ideális, mert jó légáramlást tesz lehetővé a megfelelő légáteresztő képesség érdekében, amely miatt hűvös marad éjszaka. Ne feledje, hogy egy belső rugós matrac esetén észreveheti, ha partnere felkel az ágyból, vagy pozíciót változtat. www.veresbutor.hu/termekkategoria/matracok/rugos-matracok/

admiral_bio_ex_latex_matrac-1 (1)

2. Memória habos matracok

prezident_royal_termopur_lyocell_bez_lemu_2013_hu-1

https://www.veresbutor.hu/termekkategoria/matracok/szivacs-matracok/memoria-hab-matracok/

Sokan hátfájás esetén választanak memóriahabos matracot. A memóriahabot a NASA az űrkutatás korszakában, az 1960-as években hozta létre a legmodernebb tudomány és mérnöki kutatások révén. A memóriahabos matrac mély komfortérzetet nyújt azáltal, hogy a testedhez igazodik, és megtámasztja a gerincedet.

A memóriahabos matrac habrétegekkel párnázza ki testének nehezebb részeit a nagy sűrűségű polifoam alaprétegei felett. A memóriahabos matracok hátránya, hogy éjszaka hajlamosak felmelegedni, így nem biztos, hogy jó választás, ha meleg éghajlaton vagy “túl” fűtött házban él. A probléma kiküszöbölésére a gyártók gélgyöngyöket, bambuszt, rezet vagy más elemeket használhatnak.

Older

Válassza ki a legjobb kanapét az ottalvó vendégek számára

Newer

3 egyszerű tipp a lakberendezéshez

Vélemény, hozzászólás?

Kosár
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Kövess minket: