Blog

alka4

Válassza ki a legjobb kanapét az ottalvó vendégek számára

Az ünnepi szezon közeledtével sokan fogadnak vendéget, aki esetleg ott is alszik, ahol megvendégelik. A kanapé egy hasznos, többfunkciós bútor, amely szükség esetén az ülősarkot hálószobává alakítja.

Hosszú utat tett meg a fejlődésben az elmúlt években és sokkal szélesebb választéka lett, mint korábban. Íme néhány tipp a látogatóinak megfelelő kanapé kiválasztásához.

1. Válassza ki a megfelelő méretet

Ha egy kanapéágyon gondolkodik az éjszakázó látogatók elszállásolására, győződjön meg arról, hogy elegendő hely áll rendelkezésre a matrac teljes kinyújtásához, amikor a kanapé ággyá változik. A kanapé méretei a benne lévő matrac méretétől függenek. A nagyméretű kanapéágyak hossza akár 240 cm, szélessége pedig 190-200 cmesek is lehetnek. A közepes méretű kanapéágyak mérete 160-200 cm hosszú, 140-160 cm szélesek is lehetnek. 

2. Válassza ki a megfelelő anyagot

A kanapéágyak anyagok széles választékában kaphatók, a pazar bőrtől a műbőrön át a gyönyörű szövetekig. Mielőtt kiválasztaná az anyagot gondoljon a családjára és az életmódjára. Ha a kanapét olyan helyen helyezi el otthonában, ahol sokat is “használják” vagy ha gyermekei és házi kedvencei vannak, jobb, ha tartós bőrt vagy műbőr anyagot választ.

bolivia4

Viszont ha nincsenek kisgyermekek vagy háziállatok a házban, és a kanapét “keveset” használják, akkor megfelelő lehet a vonzó szövet kárpitozás. Egyes márkás gyártók széles szövetválasztékot kínálnak, amik nem csak esztétikusak, de rendkívül tartósak is.

2. Válassza ki a megfelelő matrac típust

dora7

Manapság számos matractípussal találhat kanapéágyakat, amelyek megfelelnek az Ön preferenciáinak, a klasszikus belső rugós matracoktól a légmatracokig, valamint a memóriahabon át a memóriazseléig. A hagyományos rugós matracok népszerű választásnak minősülnek. A memóriahabos és memóriagél matracok lassan visszaállnak eredeti helyzetükbe, így alvás közben is alkalmazkodnak a testedhez az extra kényelem érdekében. Ha légmatracot választ, ne feledje, hogy beállíthatja a keménységét.

Látogasson el a webáruházunkba a kanapék részlegbe és vásároljon online az Ön igényeinek megfelelő márkájú kanapéágyak széles választékban. 

Older

Kiváló étkező a vendégek fogadására

Newer

Válassza ki a megfelelő matracot a tökéletes éjszakai alváshoz

Vélemény, hozzászólás?

Kosár
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Kövess minket: