Blog

PRINT_3_üzem 36 Berta étk Piano asztal - Berta sarok

Kiváló étkező a vendégek fogadására

Sokak számára az étkező az otthon szíve, ahol az emberek mindennap étkezésre és beszégetésre, kávézásra ülnek össze és meghívják családjukat és barátaikat különféle ünnepekre, ünnepségekre és vacsorákra. Legyen szó egy nagy étkező helyiségről, ahol elfér egy hosszú étkezőasztal, egy hangulatos kis zugról konyhából vagy egy kijelölt hely akár a nappaliból vagy más szobából, kényelmes étkezőbútorokat találhat a családtagok kiszolgálására és a vendégek fogadására.

1. Válassza ki a megfelelő étkezőasztalt

Az olyan étkezőasztalok, melyek hosszúkás téglalap alakúak, tökéletesek egy tágas vagy keskeny helyiségbe egyaránt. Hagyományos téglalap alakú étkezőasztalt használhat egy nagy helységben is, ha nem zavarja a forgalmat. Egy kerek vagy négyzet alakú asztal jól használható kisebb helyen vagy négyzet alakú helységben, akár egy napsütötte reggelizősarokba a konyhából vagy egy kis területre egy nagyobb helységben.

Ülőhelyét bővítheti egy olyan asztallal, amely akár levehető, akár öntároló részekkel is rendelkezik. Egyes kerekasztalokhoz egy középső rész is tartozik, amely szükség esetén meghosszabbíthatóvá teszi hogy a vendégek elférjenek. A választás előtt győződjön meg arról, hogy elegendő hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy mindenkinek legalább két lábnyi asztalteret biztosítson. 

PRINT_3_üzem 42 Félix étk Piano 4 szem asztal - Kármen étk

Ha étkezőgarnitúrát vásárol, a székek illeszkedjenek az asztalhoz. Ha szereti az eklektikusabb megjelenést, mindenképp válasszon olyan székeket, amelyek az asztalához hasonló stílusúak vagy vásárolja szettben az asztallal. Vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy a székek ülései legalább 30 cm-el az asztal széle alatt vannak, hogy vendégei elegendő lábteret kapjanak.

Vásárolhat úgy is, hogy az asztal hosszú végein (asztalfőnél) karfás székeket vásárol, amelyek háttámlája és ülései kárpitozott. Az összes többi szék általában karfa nélküli, de ugyanolyan kárpitozott támlájuk és ülésük lesz.

Ha megvan az alapvető étkezőbútor, itt az ideje, hogy elgondolkodjon a megfelelő alkalmi darabokon, amelyek kényelmet és stílust kölcsönöznek étkezőjének. Ha van helye, szerezzen be egy büfét és/vagy porcelán szekrényt az edények, terítők, tálalódarabok és étkészletek tárolására. A büfé egy sík felületet biztosít, amely tartásra, vagy edények elhelyezésére szolgál a vendégek számára.

Étkező bútoraink itt érhetőek el:

https://www.veresbutor.hu/termekkategoria/helysegek/etkezo-butorok/

Older

3 egyszerű tipp a lakberendezéshez

Newer

Válassza ki a legjobb kanapét az ottalvó vendégek számára

Vélemény, hozzászólás?

Kosár
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Kövess minket: