Capri TV-s gardrób 245.700 Ft304.500 Ft

Bond m.fényű t.ajtós gardrób

136.500 Ft418.040 Ft

Minden termék esetén 20% előleg, amit most fizet. A szállításkor kell rendeznie a fennmaradó 80 %-ot!

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés Online is:

Cikkszám: DIV/1074 Kategóriák: , ,
Share:
Méretek: Magasság 203 cm
Szélesség 1.: 100 cm
Szélesség 2.: 120 cm
Szélesség 3.: 140 cm
Szélesség 4.: 160 cm
Szélesség 5.: 180 cm
Szélesség 6.: 200 cm
Szélesség 7.: 239 cm
Szélesség 8.: 318 cm
Mélység 60 cm
Színek:  KORPUSZ
 1 Sonoma tölgy
 2 Bourbon tölgy
 3 San remo
 4 Fehér tölgy
 5 Ferrara tölgy
 6 Rusztik fehér
7 Krém sonoma
8 Katthult
9 Canterbury
 10 Iszap tölgy
 11 Canyon tölgy
12 Nero
 13 Natúr tölgy
 14 Sötét katthult
Szinek: FRONT ajtók:
1 magasfényű beige
2 magasfényű fehér
 3 magasfényű antracit
4 magasfényű latte
 5 magasfényű piros
6 magasfényű fekete
Csak 3. sorba: Sonoma tölgy
San remo
Katthult
Canterbury
Canyon tölgy
Iszap tölgy
Rövid leírás: Gardróbszekrény 8 méretben,14 korpusz és 6 ajtó színben rendelhető.
Megjegyzés:  Magasító és tükör is rendelhető a szekrényhez!
Egyéb
További kiegészítőkhöz kérjen árajánlatot!

120 cm Mfény+1 tükör
140 cm Mfény+1 tükör
160 cm Mfény+1 tükör
180 cm Mfény+1 tükör
200 cm Mfény+1 tükör
239 cm Mfény+1 tükör
318 cm Mfény+1 tükör
100 cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
120 cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
140cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
160cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
180cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
200 cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
239 cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
239 cm Mfény+2 fózolt tükör t. ajtó
318 cm Mfény+1 fózolt tükör t. ajtó
318cm Mfény+2 fózolt tükör t. ajtó
Fiókos magasító MF 100 cm
Fiókos magasító MF 120 cm
Fiókos magasító MF 140 cm
Fiókos magasító MF 160 cm
Fiókos magasító MF 180 cm
Fiókos magasító MF 200 cm
Fiókos magasító MF 239 cm
Fiókos magasító MF 318 cm
Magasító MF 100 cm
Magasító MF 120 cm
Magasító MF 140 cm
Magasító MF 160 cm
Magasító MF 180 cm
Magasító MF 200 cm
Magasító MF 239 cm
Magasító MF 318 cm
Nagy polc (fehér)
Fiókkonténer

Front

magasfényű beige, magasfényű fehér, magasfényű antracit, magasfényű latte, magasfényű piros, magasfényű fekete

Korpusz

Sonoma tölgy, Bourbon tölgy, San remo, Fehér tölgy, Ferrara tölgy, Rusztik fehér, Krém sonoma, Katthult, Canterbury, Iszap tölgy, Canyon tölgy, Nero, Natúr tölgy, Sötét katthult

Bevezető

A nálunk vásárolt termékeket igény szerint szakértő csapattal kedvezményesen házhoz szállítjuk, lakásába bevisszük, és ott összeszereljük. A termékek kiszállítása alapesetben telephelyünkről az Ön lakásáig, tehát háztól-házig érvényesül az ország egész területén.

Amennyiben emeletre, tetőtérbe kéri a megvásárolt termék felvitelét az külön költséget jelent, amelyet munkatársunkkal kell egyeztetnie telefonon vagy e-mail-ben. Ha a nálunk vásárolt termék összeszereléséhez segítségünket kéri, akkor ebben is szívesen állunk az Ön rendelkezésére. Ennek díja függ az összeszerelendő termék típusától, nagyságától és a vásárolt termékek összértékétől.

A megrendelt termékeket átveheti a telephelyünkön és saját szállítással a raktárból elviheti.

A feltüntetett díjak magyar forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t.

A szállítási árak gyűjtőfuvarra vonatkoznak: az egy irányba lévő szállításokat össze szervezzük és csak tele kocsival indulunk el.

Több termék egyidejű rendelése esetén egyedi kedvezményes szállítási ajánlatot adunk!

Futárszolgálattal történő házhoz szállítás esetén a futárszolgálat aktuális díjszabásai az irányadóak. Fenti árak tájékoztató jelegűek, megrendeléskor kérje egyedi szállítási ajánlatunkat! További információért kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.


Szállítási határidő és időpont:

A szállítási határidő átlagosan 1-4 hét. A szállítás, a vásárláskor megadott magyarországi címre, hétköznap 08:00 és 17:00 óra között történik.

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, telefonos vissza-igazolás után 1-4 héten belül házhoz szállítjuk, vagy áruházunkban nyitvatartási idő alatt át lehet venni.

A szállítás napját Szolgáltató a Vevővel egyezteti. Egyeztetett időpont hiányában a kiszállítás nem jön létre. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Az áru átvételének hiánytalanságát és a csomagolás sértetlenségét a szállításkor a szállítólevélen írásban ellenjegyezni kell.

A tervezett időpont tőlünk független események, okok miatt változhat (forgalom, időjárás), így a pontosságot nem minden esetben tudjuk garantálni. A szállítási időpont alkalmasságát/ alkalmatlanságát egy válasz e-mail-ben vagy telefonon hozhatja tudomásunkra. Amennyiben a válasz elmarad, nem szállítjuk a megrendelt terméket.

A megrendelt bútor szállítási határidejének módosítási jogát fenntartjuk!


Házhoz szállítás

A nálunk vásárolt termékeket igény szerint szakértő csapattal kedvezményesen házhoz szállítjuk. A termékek kiszállítása alapesetben telephelyünkről az Ön lakásáig, tehát háztól-házig érvényesül az ország egész területén.

Kiszállításkor, kérjük minden esetben, még a szállító távozása vagy az áruátvétel aláírása előtt, ellenőrizze a megrendelt termékek mennyiségét, és a csomagolás felbontásával a minőségét is!

Amennyiben átvételkor a termék, hiányos vagy sérült, a vevő a kárigényét haladéktanul köteles bejelenteni a Megbízható Bútor Webáruház felé jegyzőkönyv formájában, mely hitelesítve van a Vevő valamint a fuvarozó cég jelenlévő képviselője részéről egyaránt, ennek elmulasztása jogvesztéssel jár. A sérülési reklamáció csak aláírt jegyzőkönyvvel érvényesíthető.

Ha a megbeszélt időpontban a Vevő hibájából, a helyszínen nem történik meg a termék átvétele, a következő szállítás minden költsége a Vevőt terheli.

A szállítási díjak a bútorok lakásba történő bejuttatásának díját nem tartalmaza! A sofőrnek nem kötelessége a terméket az ingatlanjába bevinni. Kérjük, nagyobb méretű bútorok esetében gondoskodjon kellő segítségről.

A sérülésmentes házhoz szállítást, többször felhasználható (szivacs, kartonpapír) csomagolóanyag segítségével végezzük. A termékeket készre szerelve (csomagolás nélkül egy vagy több darabban), vagy lapra szerelve (karton dobozva csomagolva) szállítjuk.


Házba (emeletre, tetőtérbe) szállítás

A házba vagy lakásba beszállítás (a házhozszállítási költségen felül) külön költséget jelent. A szolgáltatás igénylése esetén egyedi árajánlat kérése szükséges.

Tájékoztatjuk a kedves vásárlóinkat, hogy házba szállítást ablakon, erkélyen keresztül nem végzünk! Amennyiben a megrendelt termék nem fér be az ajtón vagy a kívánt helyre, ez nem az Eladó felelőssége, cégünk visszavenni a terméket nem köteles!


Saját (Vásárlói) szállítás:

Amennyiben az Ön által megrendelt terméket személyesen szeretné elszállítani, átveheti az üzletünkben, nyitva tartási időben.

Ebben az esetben a bútor szállításához szükséges sérülésmentes csomagolásáról a Vevő köteles gondoskodni. Ha a Vevő maga gondoskodik a bútor elszállításáról, a szállítás során keletkezett károkért az Eladó felelősséget nem vállal.


Összeszerelés

Ha a nálunk vásárolt termék összeszereléséhez segítségünket kéri, akkor ebben is szívesen állunk az Ön rendelkezésére. Ennek díja függ az összeszerelendő termék típusától, nagyságától és a vásárolt termékek összértékétől. A szerelési szolgáltatási igénylése esetén kérjen szerelési árajánlatot. Villany és víz-szerelést nem vállalunk.

Kosár
Sign in

No account yet?

Create an Account
Product Categories
Kövess minket:

Bond m.fényű t.ajtós gardrób