+36 20 487 5343
info@megbizhatobutor.hu
Bútoráruház: 2112 Veresegyház, Szadai út 5.
Siglo 50 matrac 125.000 Ft312.500 Ft
Memory comfort matrac 93.900 Ft211.200 Ft

Wool’s matrac

80.300 Ft200.800 Ft

Minden termék esetén 20% előleg

Vásárlási információk:

Biztonságos fizetés:

Cikkszám: BESDR5004 Kategóriák: , ,
Share:
Jellemzők: Keménység: kemény
Terhelhetőség (kg): 120
Magasság (cm): 20
Rendszer: hideghab
Huzat: Soft Care huzat
Méretek: Hosszúság(cm): 200
Szélesség (cm) 80 – 200
Megjegyzés: Ez a matrac rugalmassága révén kellő tartást ad a testnek, mégsem olyan kemény, hogy elnyomja az izmokat vagy a vérkeringést. Tökéletesen formatartó, mely ideális nyugalmi helyzetet teremt a testnek és teljes kényelmet biztosít. A matrac huzatának téli oldalához merinói gyapjú réteg van steppelve, mely optimális melegtartó képességéről és gyógyhatásairól ismert. A gyapjú segít megakadályozni a reumatikus panaszokat és ízületi problémákat, biztosítja és javítja a bőrünk lélegzését, így használata közben nem izzadunk.

  • 100% GYAPJÚ – téli oldal
  • antiallergén töltet
  • légáteresztő gumírozott réteg
  • 18 cm ortopédiai poliuretán kemény mag (30 kg/m3 sűrűség, 3.8 kPa nyomás)
  • SOFT CARE huzat nyári oldal
  • 3D szellőző légáteresztő szövet

Puha, mint a selyem. Szövet anyaga speciális viszkóz szállal átszőtt, biológiailag teljesen lebomló. Elektrosztatikus feltöltődése alacsony. A Soft Care rendkívül kellemes és lágy tapintású, mely rendkívüli frissességet és jó közérzetet biztosít.

Egyedi méretben is kérhető!

Várjuk szeretettel áruházunkban: 2112 Veresegyház, Szadai út 15.

 

Méret

, , , , ,

Fast and safe delivery

Richard McClintock, a Latin scholar from Hampden-Sydney College, is credited with discovering the source behind the ubiquitous filler text. In seeing a sample of lorem ipsum, his interest was piqued by consectetur—a genuine, albeit rare, Latin word. Consulting a Latin dictionary led McClintock to a passage from De Finibus Bonorum et Malorum On the Extremes of Good and Evil, a first-century B.C. text from the Roman.

Carried only by professionals

So when is it okay to use lorem ipsum? First, lorem ipsum works well for staging. It’s like the props in a furniture store—filler text makes it look like someone is home. The same Wordpress template might eventually be home to a fitness blog, a photography website, or the online journal of a cupcake fanatic. Lorem ipsum helps them imagine what the lived-in website might look like.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Create an Account
Termékkategóriák
Follow:

Wool’s matrac